Scroll verder
 

MoreThanJust.ICT

De kern van

uw zaak

Meer dan gewoon systeembeheer cloud en telecom

ICT is de smeerolie van je bedrijf. Dat begrijpen we bij MoreThanJust.ICT als geen ander. ICT moet gewoon altijd werken om je bedrijfsprocessen en communicatie ongestoord te kunnen laten verlopen. Met kennis en ervaring als primair gereedschap bieden we slimme, pragmatische en stabiele oplossingen voor ICT-automatisering.
Met het effect wat jij voor ogen hebt. Want als jij blij bent, zijn wij het ook. We gaan meer dan zorgvuldig om met je data en we regelen alles wat je belangrijk vindt. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat maakt ons meer dan gewoon en dat maakt voor jou het verschil.

Zeggen wat we

doen en doen

wat we zeggen

Slimmer, efficiënter, beter en voordeliger waar mogelijk

Meer dan gewoon relatiegericht

Een duidelijk verhaal
Pas wanneer we weten hoe jouw organisatie werkt en wat jouw wensen en doelen zijn, kunnen we ICT optimaal voor jou laten werken: slimmer, efficiënter, beter en voordeliger waar mogelijk. Om dat te bereiken zijn direct en persoonlijk contact, betrokkenheid en heldere afspraken de basis voor onze samenwerking. Dus ook wanneer jouw vraag zelfs even niet beter of voordeliger opgelost kan worden, hoor je het van ons. Met plezier! Want alleen met een eerlijk en duidelijk antwoord ben je geholpen. En zo bouwen we samen aan een jarenlange plezierige samenwerking.

Jarenlang grip op je ICT
Voor het optimaliseren van je ICT weten we alles van de talrijke mogelijkheden en slimmigheden. Dat komt doordat MoreThanJust.ICT een warenhuis is voor ICT.

Dat is mooi, want zo heb je maar één aanspreekpunt voor al je ICT-kwesties en hoef jij je niet meer af te vragen welke leverancier je moet bellen. Maar wat vooral telt, is dat alles onder één dak een geïntegreerde totaaloplossing en sterke ICT-infrastructuur bevordert. Ons ICT-jarenplan is daarbij een goed hulpmiddel. Het ICT-jarenplan geeft je inzicht in toekomstige keuzes en uitgaven. Door juist beheer hou je grip op een optimale ICT-infrastructuur en op de bijbehorende kosten en risico's. Je vaste contactpersoon kijkt graag vooruit en adviseert altijd met oog op je toekomst.

Snel schakelen,

snel oplossen

Met inzet van modulaire dienstverlening

Meer dan gewoon flexibel

Keuzevrijheid
We worden blij van slimme en soepel werkende ICT. De mensen en voorzieningen van MoreThanJust.ICT zijn er dan ook volledig op gericht om de beschikbaarheid, continuïteit en stabiliteit van jouw ICT-infrastructuur maximaal te waarborgen. Vanzelfsprekend hebben niet al onze klanten dezelfde doelen als het gaat om hun ICT. Onze dienstverlening is daarom naar behoefte modulair samen te stellen. Als los onderdeel, maar ook als volledig geïntegreerd ICT-pakket op maat. Jij kiest de oplossing!

Gebruiksvriendelijk
MoreThanJust.ICT is een spin in het web voor onze relaties. We weten alles van ICT en weten wat we waar kunnen halen. Daarmee heb je gegarandeerd snel een antwoord op je vraag. Wat je vraag ook is. Of het gaat om systeembeheer, werken in de cloud of telecom. Voor een frisse blik op de toekomst of voor het oplossen van calamiteiten. Voor calamiteiten zijn we overigens ook buiten kantoortijden bereikbaar. Want je moet er niet aan denken dat morgen essentiële taken geen doorgang kunnen vinden vanwege een storing. Hulp bij jouw ICT-voorziening staat bij ons voorop.

Met plezier

betrokken

Gegarandeerd resultaat voor je ICT-omgeving

Meer dan gewoon persoonlijk

Aangenaam
MoreThanJust.ICT hecht veel waarde aan een prettige werksfeer voor alle medewerkers en alle relaties. Dat begint met een vaste contactpersoon die bij je past. Een contactpersoon die voor je klaar staat en van betekenis voor je kan zijn. Die aandacht heeft voor wat er binnen je organisatie speelt en die de expertise heeft de beste oplossingen te bieden. Samen met onze collega’s volgt en realiseert je contactpersoon bij MoreThanJust.ICT jouw wensen en doelen.

Volledig overzicht
We zouden geen MoreThanJust.ICT zijn als we de persoonlijke expertise niet zouden combineren met handige geautomatiseerde processen. Hierdoor zijn de belangrijkste werkzaamheden gewaarborgd én hebben we continu zicht op de status van je ICT. Dat moet immers optimaal voor je blijven werken!