Terug
Scroll verder
 

Piet wil één

aanspreekpunt

Zo heeft hij grip op ICT

Het telecombedrijf van Piets internationale kwekerij heeft VoIP voor hem geregeld. Dagelijks verwerkt zijn bedrijf zo’n 125 telefonische bestellingen en klanten zijn meestal heel tevreden.

Plotseling

regent het

vreemde

klachten

Wanneer plotseling zijn telefonie hapert en gesprekken wegvallen, kunnen zijn klanten hem niet meer goed bereiken met vragen en bestellingen. En voor zijn bedrijfsvoering is bereikbaarheid essentieel!

Piet wordt van

het kastje naar

de muur

gestuurd

Bij navraag bij zijn software- en ICT-leverancier wijst iedereen naar elkaar. Volgens zijn VoIP-leverancier zit er een storing in het netwerk, zijn IT-partner wijst naar de VoIP-internetverbinding, en zijn internetprovider zegt dat er geen problemen zijn. De oplossing blijft uit en Piet blijft slecht bereikbaar.

Voortaan één

adres voor al

zijn vragen

Piet komt in contact met MoreThanJust.ICT. Hij kan bij ons voor al zijn ICT-aangelegenheden terecht en heeft daarvoor één aanspreekpunt. MoreThanJust.ICT controleert alle instellingen en komt tot de conclusie dat er bij Piet geen bandbreedte is gereserveerd voor telefonie. En hoe meer inzicht MoreThanJust.ICT krijgt in Piets bedrijf, hoe beter de ICT-oplossingen, hoe sterker de infrastructuur en hoe meer grip Piet op zijn bedrijfsprocessen houdt.

Succes voor Piet!

Ik wil ook zo'n totaaloplossing voor ons bedrijf.
Hoe handelt MoreThanJust.ICT vragen af?