Scroll verder
 

Prettig kennis

te maken!

Bel je ons? 0345 - 20 00 00

Meer dan gewoon contact

Hier geen ingewikkelde, tijdrovende en onpersoonlijke formulieren. Wij horen liever (en nog beter: zien) wie je bent, wat je beweegt en wat je vraag is. Prettig contact draagt immers bij aan positieve werksfeer. Ook als dat een klacht is. Wat het ook is, we lossen het graag voor je op. Bel ons dus gewoon om van gedachten te wisselen of om een afspraak te maken. Prettig kennis te maken!

MoreThanJust.ICT
Dorpsstraat 21, 4185 NB Est
T 0345-20 00 00
M info@morethanjust.nl

KVK 63395835
BTW NL855217522B01
Linkedin
Relatieportal
Algemene voorwaarden

Meerwaarde van

MoreThanJust.ICT

Voor onze medewerkers én onze relaties

Meer dan gewoon werken bij

Wanneer je werk kunt doen waar je goed in bent, heb je plezier in je werk. En wanneer je plezier hebt in je werk, presteer je beter. Dát geloven we bij MoreThanJust.ICT.

De juiste plek
De juiste persoon, de juiste vaardigheden, de juiste plek. Daar vaart iedereen wel bij. Onze medewerkers zetten zich optimaal in voor de kwaliteit van hun werk, met aandacht voor details, en met het belang en de tevredenheid van de relatie voorop. Dat is prettig voor de medewerker zelf, onze collega’s en onze relaties!

Samen verantwoordelijk
Medewerkers van MoreThanJust.ICT voelen zich verantwoordelijk voor de kwaliteit van hun werk. Ze kijken om zich heen en hebben de flexibiliteit om wat extra's te doen. Voor een relatie,

maar ook voor een collega. Bij een enkele vraag buiten gewone werktijden, maar ook bij omvangrijke klussen die gezamenlijk worden opgepakt. Collega’s helpen elkaar en doen een beroep op elkaar. Want of je servicedeskmedewerker of ICT-projectmanager bent, MoreThanJust.ICT zijn we allemaal.

Plezier en waardering
Bovenal hebben we bij MoreThanJust.ICT plezier in ons werk, samen met relaties en collega's. Werkplezier bij MoreThanJust.ICT betekent waardering krijgen voor je inzet en resultaten. Dat leidt tot een informele werksfeer met regelmatig pizzasessies, bedrijfsuitjes, goede arbeidsvoorwaarden en aandacht voor groeimogelijkheden.

Solliciteren?
MoreThanJust.ICT is altijd geïnteresseerd in betrokken professionals. Jouw open sollicitatie en CV ontvangen we graag via werken@morethanjust.nl. Welkom!

Klik hier om de openstaande vacatures te bekijken.