Scroll verder
 

MoreThanJust.ICT

zijn wij allemaal

Van servicedeskmedewerker tot ICT-projectmanager

Meer dan gewoon werken bij

Wanneer je werk kunt doen waar je goed in bent, heb je plezier in je werk. En wanneer je plezier hebt in je werk, presteer je beter. Dát geloven we bij MoreThanJust.ICT.

De juiste plek
De juiste persoon, de juiste vaardigheden, de juiste plek. Daar vaart iedereen wel bij. Onze medewerkers zetten zich optimaal in voor de kwaliteit van hun werk, met aandacht voor details, en met het belang en de tevredenheid van de relatie voorop. Dat is prettig voor de medewerker zelf, onze collega’s en onze relaties!

Samen verantwoordelijk
Medewerkers van MoreThanJust.ICT voelen zich verantwoordelijk voor de kwaliteit van hun werk. Ze kijken om zich heen en hebben de flexibiliteit om wat extra's te doen. Voor een relatie,

maar ook voor een collega. Bij een enkele vraag buiten gewone werktijden, maar ook bij omvangrijke klussen die gezamenlijk worden opgepakt. Collega’s helpen elkaar en doen een beroep op elkaar. Want of je servicedeskmedewerker of ICT-projectmanager bent, MoreThanJust.ICT zijn we allemaal.

Plezier en waardering
Bovenal hebben we bij MoreThanJust.ICT plezier in ons werk, samen met relaties en collega's. Werkplezier bij MoreThanJust.ICT betekent waardering krijgen voor je inzet en resultaten. Dat leidt tot een informele werksfeer met regelmatig pizzasessies, bedrijfsuitjes, goede arbeidsvoorwaarden en aandacht voor groeimogelijkheden.

Arjan zoekt

nieuwe collega's

Meer dan gewoon vacatures

En!?

Lijkt het je wat?

Solliciteer nu!

Zo ziet de sollicitatieprocedure eruit

Meer dan gewoon solliciteren

De voorselectie

1. Solliciteren Stuur je sollicitatie en cv naar Arjan of zijn collega.

2. Voorselectie Wij nemen je sollicitatie en cv goed door. Daar hebben we even tijd voor nodig.

3. Telefoongesprek Jij hebt onze aandacht weten te trekken met jouw sollicitatie! We nemen telefonisch contact met je op. Wij stellen nog wat vragen. Heb jij vragen, dan beantwoorden we die direct. Klikt het? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Het echte kennismaken

4. De eerste ronde Wij zien wel wat in jou en daarom ben jij uitgenodigd voor een eerste gesprek (via Microsoft Teams). Tijdens het eerste gesprek zal er een kennistest plaats vinden en kijken wij of je het juiste kennisniveau hebt.

5. De tweede ronde De kennistest is goed gegaan. Er was een klik en we zien je graag nog een keer. Plezier in je werk is voor ons belangrijk. Naast een aantal technische vragen kijken we vooral of je aansluit bij het teamgevoel van MoreThanJust.ICT.

6. Contract De kogel is door de kerk en wij kiezen voor jou! Alleen nog even het contract regelen en je kan van start, tot maandag!