Terug
Scroll verder
 

Loes heeft

de ICT onder

controle

Dankzij persoonlijke aandacht

Loes is al 10 jaar eigenaresse van een groot cosmeticabedrijf. Een deel van haar medewerkers is op vakantie, zo ook haar eigen systeembeheerder. Gelukkig heeft ze haar essentiële beheer bij MoreThanJust.ICT ondergebracht.

Een storing

is snel

verholpen

MoreThanJust.ICT belt Loes om te melden dat een harde schijf defect is en dat een nieuw harde schijf al onderweg is. ‘Defecte harde schijf?’, vraagt Loes verbaasd. Uit de persoonlijke interpretatie van haar maandelijkse rapportage adviseert MoreThanJust.ICT haar meteen een extra harde schijf te plaatsen in verband met de groeiende schijfbezetting.

Iedereen is

op de hoogte

MoreThanJust.ICT verzorgt altijd alle maandelijkse controles, metingen en kritische updates, maar vervangt ook haar systeembeheerder bij afwezigheid. Storingen worden automatisch gemeld en direct in behandeling genomen, zodat problemen voorkomen kunnen worden. Door de persoonlijke interpretatie van haar maandelijkse rapportage wordt er ook geanticipeerd op de toekomst. En Loes’ systeembeheerder ontvangt bij terugkomst van de vakantie een overzicht van uitgevoerde taken.

Succes voor Loes!

Ik wil mijn systeembeheer tijdelijk laten overnemen door MoreThanJust.ICT.
Ik wil ook betrouwbaar en persoonlijk advies.